Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Alumnes de BAT de l’institut Julio Antonio visiten el Consell Comarcal i presenten el mural del 25N

25 novembre 2015 · Noticies

grup2 sense mural

Els alumnes han estat rebuts per la presidenta, el gerent i les tècniques de Joventut.

Dos grups d’alumnes de primer curs de Batxillerat de l’institut Julio Antonio de Móra d’Ebre han visitat aquest matí la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre per conèixer el funcionament d’aquesta administració comarcal, encarregada de gestionar al territori serveis del Govern de la Generalitat, com l’oficina de Consum o el servei de transport escolar del qual alguns d’ells en són usuaris. La visita als diferents departaments els ha servit per conèixer de primera mà els serveis que presta el Consell als ciutadans de la comarca, tant en matèria de Serveis Socials i d’atenció a les persones, com de suport al desenvolupament econòmic de la Ribera d’Ebre.

25N alumnes Julio Antonio Ribera d'Ebre

Els alumnes, amb el mural del 25N que es pot veure al Consell Comarcal.

Els joves, acompanyats per les seves mestres, han estat rebuts per la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim, i el gerent, Jordi Borràs, que els han explicat l’organització política de la institució, de la qual formen part regidors dels diferents ajuntaments de la comarca.

Carim ha aprofitat la visita institucional per felicitar els joves pel seu treball i compromís en matèria de violència de gènere. I és que el grup que ha visitat el Consell estava format per alguns dels alumnes de BAT de la comarca que han participat en l’elaboració dels murals que avui es presenten en motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la Violència envers les Dones. La seva visita ha coincidit amb la presentació pública del cartell elaborat per l’àrea de Joventut del Consell, a partir de les paraules que han expressat els alumnes dels instituts de Flix i Móra que els darrers anys han participat en el projecte Kant per a la Igualtat.

mural-violencia 25N

Cartell elaborat pel Consell Comarcal amb les paraules clau expressades pels alumnes de BAT que han participat en els murals del 25N.

Més informació del 25N Dia Internacional contra la Violència envers la Dona a la Ribera d’Ebre en aquest enllaç.

Exposició virtual dels cartells elaborats pels alumnes de BAT dels institut de Flix i Móra d’Ebre en aquest enllaç.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: