Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Ascó acull el 4 de juliol la 2a edició de Ribera Orgullosa, l’acte comarcal de l’orgull LGBTI+

28 juny 2024 · Noticies

L’esdeveniment començarà a les 19 hores a la zona d’autocaravanes d’Ascó

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre celebrarà el pròxim dijous, 4 de juliol, a les 19 hores a la zona d’autocaravanes d’Ascó, la segona edició de Ribera Orgullosa, l’acte comarcal de l’orgull LGBTI+. La iniciativa, promoguda des de l’Oficina Jove i la conselleria d’Igualtat i Feminismes del Consell Comarcal, i organitzada també per l’Ajuntament d’Ascó, vol expressar que “la Ribera d’Ebre és un territori on té cabuda tothom”, amb motiu de la commemoració del 28J Dia Internacional de l’Alliberament LGBTI+ que l’ens comarcal promou des de fa anys. En l’esdeveniment també hi col·laboren diverses entitats del municipi d’Ascó i l’Associació Jeroni de Moragas.

La comarca dur a terme aquest acte lúdico-festiu per donar visibilitat i sensibilitzar a la població contra les discriminacions i agressions per raons d’orientació sexual, identitat o expressió de gènere. Aquest 2024 de 19 a 20 hores es faran diverses activitats simultànies: conta-contes, jocs tradicionals, pinta-cares, jocs de fusta, pintada de pancartes, un estand amb polseres arc iris, un estand informatiu i l’exposició “Encaixa la diversitat i igualtat”. A les 20 hores es farà una cursa de xancles, a les 20.30 hores el manifest i els parlaments institucionals, a les 21 hores hi haurà servei de sopar (venda anticipada fins al 2 de juliol) i la jornada acabarà amb un bingo musical a les 22 hores i l’actuació musical de Marta & Gregori a les 22.30 hores.

Cartell Ribera Orgullosa 2024. © Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: