Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Motivació per aprendre, abordar l’ansietat i evitar etiquetes, temes del cicle ‘Parlem dels nostres fills’ que organitza l’Oficina Jove

6 novembre 2023 · Noticies

L’àrea de Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, amb el suport de la Direcció General de Joventut, organitza aquest mes de novembre el cicle Parlem dels Nostres fills/es, unes xerrades dirigides a famílies d’infants, adolescents i joves, així com educadors o qualsevol persona interessada en l’acompanyament i tasca educativa. Es tracta d’una activitat en línia, que serà presentada per la consellera comarcal de Joventut, Maria Rosa Garcia, aquest dijous 9 de novembre, coincidint amb la primera de les xerrades, de temàtica variada.

Estrenarà el cicle la psicòloga infantil i juvenil Laura Sastre, que parlarà de com poder motivar els nostres fills per a l’aprenentatge, donant eines als assistents per poder-los acompanyar i contribuir al seu creixement. Dijous 23 serà el torn de la psicòloga morenca Eva Àvila, que tractarà dels estats emocionals de l’ansietat i la frustració per indicar als assistents quines accions podem aplicar per abordar-les. La darrera xerrada, el dilluns 27, a càrrec de la psicopedagoga i terapeuta Anna Serra, girarà al voltant dels judicis, les etiquetes i l’autoestima per assessorar-nos i saber com poden enfortir els nostres fills a través de les paraules i la comunicació.

La durada de l’activitat és d’una hora i mitja, i totes començaran a les 18:30 hores. Per participar-hi, els interessants han d’apuntar-se en aquest enllaç web. Les persones inscrites rebran un correu electrònic amb l’enllaç de connexió previ a la xerrada a la qual s’hagin inscrit.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: