Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Oberta la convocatòria per optar als ajuts del menjador escolar el curs 2023-24

26 maig 2023 · Noticies

Aquest divendres 2 de juny finalitza el termini per presentar la sol·licitud per als ajuts econòmics de menjador escolar que convoca el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre per a les famílies amb fills en la seva etapa d’escolarització obligatòria que no tenen la gratuïtat del servei. S’hi poden acollir aquells alumnes de la comarca que facin ús del menjador escolar almenys dos dies a la setmana; en el cas de germans, la família ha de presentar un únic imprès, sempre que estiguin matriculats al mateix centre educatiu. S’atorgaran ajuts del 70 fins al 100% del cost del servei per a aquells que compleixin els requisits, i el cost no podrà superar en cap cas el preu màxim establert pel departament d’Educació.

Aquest curs 2022-23 el Consell Comarcal ha concedit 170.280,19 euros en ajuts per al menjador escolar. Es van presentar un 30% més de sol·licituds que el curs anterior, en total 277, de les quals 203 van ser aprovades i 76 es van denegar perquè no complien amb els requisits.

La sol·licitud ha d’estar signada per tots els membres de la unitat familiar a partir de 14 anys. Per a més informació, poden consultar el document complet de les bases en aquest enllaç. Us podeu descarregar aquí el model de sol·licitud.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: