Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

‘Inspira Miravet’ inaugura divendres la tercera edició del festival EbreLumen de la Ribera d’Ebre

11 abril 2023 · Noticies

La Ribera d’Ebre inaugura aquest divendres, 14 d’abril, la tercera edició del festival EbreLumen: Inspira Llum, Inspira Natura, que fins al 13 de maig recorrerà cada cap de setmana dos pobles de la comarca. La primera de les projeccions es fa al municipi més turístic de la Ribera, i porta per títol: “Miravet: inspira llum, inspira història, cireres i riu”. L’acte començarà a les 21,30h, a la plaça de l’Arenal de Miravet.

L’endemà, dissabte, el festival es trasllada a Vinebre, on a més de la projecció, que enguany es farà als arbres de l’edifici del Cine (22h), a la tarda hi ha prevista una jornada tècnica al voltant d’aquesta tècnica artística. Serà a les 18h, a Ca Don Joan, i reunirà a representants de les escoles d’art del territori per parlar de l’oferta formativa del videomapping, amb una taula de debat en la qual també hi participaran el director artístic del festival, Ricardo Cançado, i l’artista colombiana Maffee Martínez, qui va fer aquest hivern una residència artística a Vinebre amb el suport de l’ajuntament i el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE).

EbreLumen és un festival de videomapping a la natura, un projecte comarcal singular que a través de creacions de vídeo de gran format, projectats en espais exteriors de deu pobles riberencs, promociona el patrimoni natural, fluvial, cultural i històric de la Ribera d’Ebre. La cita és cada divendres i dissabte, amb el calendari següent: Móra d’Ebre (21 d’abril), Riba-roja d’Ebre (22 d’abril), Flix (28 d’abril), Ginestar (29 d’abril), Garcia (5 de maig), Móra la Nova (6 de maig), Ascó (12 de maig) i la Palma d’Ebre (13 de maig), en una clara aposta per la cultura digital i el turisme de proximitat.

 

Consulteu la web oficial del festival EbreLumen.

 

 

 

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: