Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Minut de silenci i tres dies de dol en rebuig per la mort violenta d’una jove de Garcia

23 març 2023 · Noticies

L’Ajuntament de Garcia i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre convoquen aquest divendres, a les 7 de la tarda, un minut de silenci i una concentració a la plaça Catalunya de Garcia per la mort violenta d’una jove d’aquest poble riberenc, en senyal de dol i com a suport a la família de la víctima. El cos de la dona, ja identificat, ha estat localitzat aquest matí al terme municipal de Móra la Nova amb signes visibles de violència, segons els Mossos d’Esquadra. El cas es troba sota secret de sumari, a l’espera de com avança la investigació.

Tant l’Ajuntament de Garcia com el Consell Comarcal decretaran també, a partir de demà, tres dies de dol oficial per rebutjar la mort violenta de la jove riberenca, suspenent tots els actes oficials, i fent onejar les banderes a mig pal amb un crespó negre en record i per respecte a la víctima i la seva família.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: