Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Ribera d’Ebre es promocionarà a diverses destinacions de l’Estat mitjançant el Conveni Córner de la Diputació

16 febrer 2023 · Noticies

La presidenta de Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, amb la resta d’agents ebrencs que s’han sumat al Còrner de la Diputació.

La presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim, ha participat avui en la signatura del Conveni Córner que promou el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. L’acte, celebrat a l’Antic Escorxador de Tortosa, ha aplegat a 27 ens locals i associacions empresarials ebrenques, entre les quals el Consell Comarcal de la Ribera. Això són vuit agents més del territori que l’any passat. L’acord els facilitarà a tots ells visualitzar-se en fires i campanyes de publicitat per atreure visitants.

El conveni, que enguany arriba a la 15à edició a les Terres de l’Ebre, contempla tenir presència en 10 fires nacionals, estatals i internacionals, generals de turisme o especialitzades en algun àmbit (turisme actiu, enoturisme o observació d’ocells) i en una campanya de comunicació conjunta, sota el paraigua de la Diputació de Tarragona. Així, es facilita que diferents entitats turístiques públiques i privades puguin participar en aquestes accions independentment de la seva dimensió, i a preus competitius. En el cas de la Ribera d’Ebre, el conveni servirà per promocionar la comarca al País Basc, Aragó, Navarra, Madrid i al País Valencià; també participarà en accions que la Diputació faci dins el territori català.

Una oportunitat sota el paraigües de Terres de l’Ebre i Costa Daurada

El Córner “és una molt bona opció per als signants, i alhora una oportunitat, ja que els permet arribar millor i més lluny amb l’ajut del Patronat de Turisme de la Diputació i de les marques turístiques que gestionem: Terres de l’Ebre i Costa Daurada”, diu la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó. De la seva part, la presidenta del Patronat, Meritxell Roigé, ha destacat que l’acord “és una eina al servei de la millora de la governança turística de la destinació i reforça l’estratègia al servei de les 4D: la desestacionalització, la descentralització, l’augment de la despesa i la diversificació de productes”.

La inversió global i conjunta que recull el Conveni Córner 2023 serà de 147.959 €. D’aquest import, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona a les Terres de l’Ebre assumirà un total de 114.259 €, xifra que representa el 77% del total de la inversió conjunta.

 

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: