Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal apropa el lleure educatiu als infants de la Ribera amb 21 tallers de Nadal als pobles

5 gener 2023 · Noticies

Els nens de Vinebre, en el taller de porta espelmes de fang.

Els nens de Vinebre, en el taller de porta espelmes de fang.

Vuit pobles de la Ribera d’Ebre han acollit aquestes festes tallers de Nadal organitzats per l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal, amb el suport dels ajuntaments implicats. L’objectiu és apropar el lleure educatiu a tots els infants de la comarca, amb una oferta lúdica que fomenta les tradicions, promou la creativitat dels infants i anima la vida social als pobles. En total han estat 21 tallers, a Riba-roja d’Ebre, a la Palma, a Vinebre, a la Torre de l’Espanyol, a Miravet, a Ginestar, a Rasquera i a la Serra d’Almos.

L’oferta ha estat ben variada, amb temàtiques per a tots els gustos. Cada ajuntament triava els tallers, en alguns casos complementant-ho amb altres jocs infantils. Entre les propostes, nens i nenes han pogut fer ornaments de fusta i porta espelmes de fang, han tunejat nadales i han fet la volta al món amb jocs per fomentar la convivència, la solidaritat i la interculturalitat. Un dels tallers que ha tingut més bona acceptació ha estat fer fanalets per anar a rebre aquesta nit a Ses Majestats els Reis Mags de l’Orient.

Aquest és un projecte itinerant que organitza el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre cada any, per aquestes dates, en aquesta ocasió amb el personal de lleure de la Casa de Ca Manxol de Rasquera, que s’ha encarregat dels tallers d’aquesta edició.

 

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: