Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

S’inicia un nou Pla d’Ocupació amb cinc llocs de treball per condicionar els espais naturals de la Ribera

15 desembre 2022 · Noticies

Cinc persones aturades de la comarca s’encarregaran durant els pròxims sis mesos del manteniment i la neteja de rutes turístiques i espais d’interès singular, i de la conservació i desbrossament de camins i zones forestals municipals, entre d’altres. Els treballs s’han organitzat a partir de les propostes que han fet els ajuntaments de poblacions de menys de 5.000 habitants, i compten amb la coordinació del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

La feina forma part del Pla d’Ocupació Condicionament d’entorns naturals a la Ribera d’Ebre, desenvolupat per la Diputació de Tarragona, amb el suport del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, amb l’objectiu de millorar la situació laboral dels participants, alhora que adquireixen competències tècniques durant l’execució del projecte, en aquest cas en el camp forestal. A més, rebran formació general adequada a les necessitats del grup, i formació específica en prevenció de riscos laborals i fitosanitaris.

‘Una oportunitat per a tots’

La presidenta del Consell Comarcal els ha donat la benvinguda avui, primer dia que s'incorporen a la feina.

La presidenta del Consell Comarcal de la Ribera els ha donat la benvinguda avui, primer dia que s’incorporen a la feina.

L’equip de treball està format per cinc treballadors: un responsable i quatre peons, que a partir d’avui treballaran en les tasques assignades pels ajuntaments riberencs, els primers dies a Tivissa i Darmós, per continuar a la resta de pobles de la comarca.

La presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim, que els ha donat la benvinguda aquest matí animant-los a aprofitar aquesta “oportunitat que ens beneficia a tots”, ja que contribueix a “la creació de llocs de treball i representa una oportunitat laboral” per als participants, alhora que cobreix “una funció molt important per als nostres pobles”, com és la neteja forestal i els espais naturals de la comarca. Carim els ha demanat “responsabilitat a la feina per poder seguir defensant aquests plans d’ocupació”.

Aquest projecte forma part del pla de foment de l’ocupació 2022 que la Diputació de Tarragona impulsa amb l’objectiu de reforçar les polítiques actives d’ocupació de la demarcació.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: