Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

L’Arxiu Comarcal de la Ribera d’Ebre inventaria el fons documental de l’Institut Ramon Muntaner

28 novembre 2022 · Noticies

Els documents inventariats recullen tot tipus d’activitats i gestions entre els anys 2003 i 2019.

L’Arxiu Comarcal de la Ribera d’Ebre (ACRE) ha finalitzat la primera fase del tractament arxivístic del fons documental de l’Institut Ramon Muntaner – Fundació Privada dels Centres de Parla Catalana (IRMU), amb seu a Móra la Nova. Aquest fons, cedit al Departament de Cultura de la Generalitat l’any 2011 perquè fos gestionat per l’Arxiu riberenc, inclou 377 capses i un volum total de 37,7 metres lineals de documentació imprescindible per entendre el paper de suport de l’IRMU als centres d’estudis, instituts d’estudis i entitats culturals dels territoris de parla catalana.

La documentació, a la qual es pot accedir a través del portal Arxius en línia, és un testimoni fonamental per conèixer les activitats, publicacions, projectes d’investigació, gestió patrimonial, inventaris i jornades d’estudi organitzades per la xarxa d’entitats i centres adherits al IRMU d’arreu dels països de parla catalana, contribuint així al seu coneixement.

Per a més informació, consulteu la notícia ampliada a al web de la Xarxa d’Arxius Comarcals.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: