Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Ribera d’Ebre commemorarà el Dia Internacional de la Despatologització Trans

17 octubre 2022 · Noticies

Cada tercer dissabte d’octubre —enguany el dia 15— se celebra el Dia Internacional de la Despatologització Trans, una jornada per reivindicar que les persones trans puguin exercir lliurement el dret a la identitat o l’expressió de gènere, i sobretot, es pugui acabar amb la seva categorització per evitar que siguin tractades com persones amb una malaltia.

En aquest context, el Servei d’Atenció Integral (SAI) i l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre han convidat l’activista Àngela Caseras a participar en un diàleg telemàtic perquè pugui explicar la seva experiència com a noia trans, com s’ha sentit i com se sent, i quina és la seva realitat en un entorn rural. El diàleg es podrà seguir en directe dimecres 19 d’octubre a 12.30 h a través del perfil d’Instagram de Joventut de la Ribera d’Ebre ( @joventutriberadebre ). A més, durant tota la setmana el mateix perfil compartirà perfils d’activistes trans.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: