Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El projecte ‘Envelliment km0’ impulsarà polítiques de suport a la gent gran de la Ribera d’Ebre

7 octubre 2022 · Noticies

El Consell Consultiu de la Gent Gran de la Ribera d’Ebre ha celebrat una reunió informativa vinculada a la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran fixat per l’1 d’octubre per l’Assemblea General de Nacions Unides. Hi han participat representants de les associacions de Móra d’Ebre, Tivissa, Rasquera, Móra la Nova, La Torre de l’Espanyol i Miravet, acompanyats de la presidenta del Consell Comarcal, Gemma Carim, la consellera Teresa Agnés, la coordinadora de l’àrea d’atenció i serveis a les persones, Anna Rel i el personal tècnic referents de projectes de gent gran.

Durant la reunió s’han explicat les darreres novetats de l’execució de la primera fase del desplegament del projecte Envelliment Quilometre Zero, que promou el Departament de Drets Socials, conjuntament amb el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre amb finançament del Fons Next Generation i que té per objectiu impulsar polítiques de suport, amb i per la gent gran de la comarca.

El Consell Consultiu de la Gent Gran és l’òrgan participatiu i d’apoderament de la gent gran al qual es sotmet a debat i col·laboració els temes que els vinculen, amb la finalitat de millorar els serveis socials de la xarxa d’utilitat pública. Aprofitant la reunió informativa del Consell Consultiu s’ha proposat la realització de diverses xerrades i tallers relacionats amb la gent gran de la Creu-roja, el Banc d’Ajudes Tècniques i dels referents comunitaris de salut ubicats als CAPs de Móra la Nova i de Flix.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: