Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Aquest curs, el transport escolar de la Ribera d’Ebre disposarà de 17 rutes amb 473 alumnes

6 octubre 2022 · Noticies

Amb l’inici de les classes, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha activa el servei de transport escolar. Enguany, s’han programat disset rutes que s’oferiran servei a 445 alumnes d’ESO, Batxillerat, Cicles Formatius i Educació Especial, a més de 25 usuaris del taller i 3 usuaris del CET (Centre especial de Treball) del Centre Jeroni de Moragas. En total es tracta de 473 alumnes.

Els alumnes de secundària de Riba-roja, Ascó, La Torre de l’Espanyol, La Palma d’Ebre i Vinebre es desplaçaran fins a l’institut de Flix. A l’institut Julio Antonio de Móra d’Ebre hi aniran els de Benissanet, Miravet, Garcia, Móra la Nova, Tivissa i Ginestar. Els estudiants de Darmós cursaran els estudis l’institut-escola 3 d’Abril de Móra la Nova. A tot plegat, cal sumar-hi els alumnes de tota la comarca que distribuïts en sis rutes es desplacen amb el transport comarcal al CET Jeroni de Moragas.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: