Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Tot a punt per a l’11a Festa de la Jota de la Ribera d’Ebre

30 agost 2022 · Noticies

Després de l’aturada de dos anys obligada per l’esclat de la pandèmia, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, l’Associació Lo Fardell Patxetí, l’Ajuntament de Tivissa i el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre recuperen la trobada anual per fomentar i mantenir viu el ball tradicional de plaça més popular de les Terres de l’Ebre. Enguany es posarà el focus en el paper de la dona en la transmissió de les tradicions. La Banda de Música de Benissanet serà l’encarregada d’interpretar les disset jotes de la comarca, i tothom serà convidat a puntejar la jota, seguint la coreografia de cada poble o de manera improvisada. L’acte coincidirà amb la celebració de ‘Tapes, vins’, una iniciativa que reunirà diversos cellers de Tivissa, i inclourà degustacions de tapes i actuacions musicals per continuar ballant fins a la matinada.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: