Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Els CIS de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta convoca una sessió informativa sobre els ajust LEADER 

30 agost 2022 · Noticies

El Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques de la Terra Alta i la Ribera d’Ebre ha programat una sessió informativa telemàtica per dijous 8 de setembre a les 15 h, per informar sobre la nova convocatòria dels ajuts LEADER. L’objectiu d’aquests ajuts és el foment d’inversions que generin activitat econòmica i creació d’ocupació, per a establir polítiques específiques per als joves del món rural, per promoure accions dirigides a la mitigació i adaptació al canvi climàtic i la protecció dels recursos naturals, i per a estimular la innovació i la transferència de coneixements en el sector agroalimentari. Els projectes per a la convicatòria 2022 es poden presentar fins al 30 de setembre.

L’encarregat de gestionar aquests ajuts al territori és el Centre Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques (CIS) Ribera d’Ebre Terra Alta, que és un dels onze grups d’acció local LEADER que hi ha a Catalunya. El CIS acompanya les empreses a tramitar la documentació necessària perquè puguin beneficiar-se d’un ajut que en la darrera dècada a la comarca de la Ribera d’Ebre s’ha traduït en més de cent projectes finançats i una inversió que supera els dotze milions d’euros. Per accedir als ajuts que la inversió sigui d’un mínim de 12.000 euros i l’activitat es mantingui durant cinc anys. Els LEADER preveuen sufragar fins a un 40% de la inversió empresarial.

Per participar a la sessió informativa de dijous 8 de setembre cal inscriure’s a aquest enllaç. Més infdormació a info@cisriberaebre-terraalta.org

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: