Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Ribera d’Ebre recuperarà la Festa de l’Avi i l’Àvia Comarcal després de dos anys de pandèmia

13 juliol 2022 · Noticies

El Consell Consultiu de la Gent Gran de la Ribera d’Ebre ha celebrat la seva Assemblea General durant la qual s’han elegit els nous membres delegats i substituts de la Comissió Permanent. Fins ara la comissió integrava representants de Móra la Nova, Móra d’Ebre, Benissanet, Flix i del delegat nat, als quals s’hi ha afegit Ascó. En la reunió s’ha anunciat que després de l’aturada de dos anys per la pandèmia, enguany es recupera la Festa de l’Avi i l’Àvia Comarcal de la Ribera d’Ebre que se celebrarà a Móra d’Ebre el 23 d’agost al vespre. Durant la trobada també s’ha fet un repàs de les activitats executades aquest any i una exposició de les previstes els propers mesos.

El Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran de la Ribera d’Ebre és un òrgan sectorial de participació de caràcter consultiu, integrat per les associacions de jubilats i jubilades i pensionistes de la comarca o altres persones representades degudament nomenades pels ajuntaments en el cas d’inexistència d’associacions degudament constituïdes al municipi corresponent amb l’objectiu de promoure l’associacionisme de la gent gran i la seva participació a la comunitat i coordinar unitàriament totes les iniciatives comunes que sobre la matèria s’hi duguin a terme.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: