Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre publica les bases per cobrir una plaça de Tècnic/a de Transició Energètica

8 juliol 2022 · Noticies

El Consell Comarcal ha fet públiques les bases que regeixen el procés de selecció d’una persona per a la plaça de Tècnic/a mig de Transició Energètica. Les seves funcions conteplaran la dinamització de l’oficina de transició energètica de la Ribera d’Ebre; l’impuls de projectes comarcals en el camp de la transició energètica en els sectors industrial, primari, terciari i la mobilitat sostenible; i l’assessoraemnt als municipis, entre altres tasques.

Per optar a la plaça, cal estar en possessió d’alguna tinulatció o grau d’enginyeria, ciències ambientals, geografia, biologia, economia, ciències empresarials o altres titulacions equivalent. Les persones interessades hauran de presentar la seva sol·licitud amb data límit el 26 de juliol de 2022 al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

Trobareu les bases que regeixen aquest procés selectiu a aquest enllaç: https://tauler.seu.cat/pagDetall.do?idEdicte=369101&idens=8103040003

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: