Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal aprova la convocatoria de subvencions de llibres de text i llars d’infants per al proper curs

30 juny 2022 · Noticies

Aquest dimecres, el ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre de juny ha aprovat la convocatòria pública per a la concessió d’ajuts econòmics, de caràcter individual, per a l’assistència a les llars d’infants i per a l’adquisició de llibres en el curs 2022-23, que permetran subvencionar despeses d’escolarització de les famílies que ho necessitin de la comarca. En breu es publicaran les bases i s’obriran els terminis perquè els famílies puguin sol·licitar-les.

Renovació del conveni amb ANAV
El ple també ha aprovat les bases reguladores de la concessió de subvencions públiques per al reequilibri territorial comarcal als ajuntaments que no poden ser beneficiaris de les subvencions estatals per a inversions en infraestructures locals conegudes com a no PENTA. De fet, durant el ple, la presidenta del Consell Comarcal, Gemma Carim, ha anunciat que l’ens ha signat el conveni anual amb ANAV (Associació Nuclear Ascó Vandellòs II) per un valor de 150.000 euros. “Això permetrà donar suport i continuïtat a programes i serveis que ja tenim en marxa, com són la formació d’adults o el transport adaptat”, ha explicat Carim. Igualment, el conveni contempla la partida per a la subvenció per als municipis de la Ribera que queden fora de l’àmbit del Pla d’Emergències Nuclears de Tarragona (PENTA): Rasquera, Ginestar, Benissanet i Miravet.

En la sessió plenària d’aquest dimecres, Antonio Llambrich  i Dolors Gurrera han renunciat al càrrec de consellers comarcals, i seran rellevats per Josep Ramos a proposta d’ERC-AM i Montserrat Latorre a proposta de Candidatura de Progés, en el proper ple.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: