Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Obertes les inscripcions a les colònies d’estiu del Consell Comarcal

24 maig 2022 · Noticies

L’àrea de Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre torna a organitzar colònies d’estiu del 27 de juny a l’1 de juliol a la Llobeta, casa situada al municipi d’Aiguafreda, al Vallès Oriental. Es tracta d’una activitat de lleure educatiu destinada a infants de 8 a 12 anys de la comarca. A més de les activitats de natura i aventura, enguany un projecte d’activitats de circ, realitzant malabars, tallers de màgia, equilibris, trapezi.

Aquesta setmana s’ha donat el tret de sortida a la reserva de places, que són limitades. Per poder fer la reserva, s’ha de contactar amb el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre al 977 401 851 o mitjançant correu electrònic a joventut@riberaebre.org.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: