Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Dotze veïns i veïnes de la Ribera comencen a treballar en el Programa Treball i Formació 2022

11 maig 2022 · Noticies

Aquesta setmana, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha donat el tret de sortida a un nou Pla d’Ocupació per a veïns i veïnes de la comarca. Es tracta del programa Treball i Formació, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i amb el finançament del Servei d’Ocupació Estatal i del Fons Social Europeu.

Les dotze persones beneficiàries desenvoluparan tasques de manteniment i desbrossament de camins, així com de millora d’espais públics i zones naturals als municipis de la comarca. També s’ocuparan de la recuperació del patrimoni natural i ferroviari al municipi de Móra la Nova. Per desenvolupar l’activitat rebran una formació transversal que servirà per millorar la seva ocupabilitat i adquirir competències professionals d’aplicació directa al món laboral.

“Amb aquests plans comptem amb el suport de tots els pobles de la comarca i ajudem també a la inserció laboral amb l’experiència i la formació que els i les participants reben durant aquestos dotze mesos que treballen per tota la comarca”, ha explicat Gemma Carim. presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. Aquestes dotze persones s’uneixen a les sis que ja van ser contractades el febrer de 2022, dins el Programa Treball i Formació 2021. Per poder executar el programa, el Consell Comarcal ha rebut 282.401,28 euros.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: