Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Tret de sortida al XVIII Premi ‘Llibresebrencs.org’ de relats curts

24 març 2022 · Noticies

Els ciutadans de les quatre comarques de l’Ebre i la seva àrea d’influència (Priorat, Baix Cinca, Matarranya, Ports i Maestrat) ja poden presentar els seus relats curts a la dissetena edició del premi ‘Llibresebrencs.org’, organitzat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i la Coordinació Territorial de Joventut de les Terres de l’Ebre amb la col·laboració de la Fira del Llibre Ebrenc, l’Ajuntament de Móra d’Ebre, el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre i Institut Ramon Muntaner. Per poder participar en el premi ‘Llibresebrencs.org’ el relat ha de ser inèdit i original, amb una extensió màxima de dues pàgines, en català i de temàtica és lliure. Les obres s’han d’enviar abans de les 23.59h del dia 23 d’abril de 2022 a l’adreça de correu electrònic puntjove@riberaebre.org.

El premi contempla quatre categories segons l’edat: la categoria A (fins a 15 anys); la categoria B (de 16 a 22 anys); la categoria C (de 23 a 29 anys); i la categoria D (a partir de 30 anys), amb un premi de 150€ per a cada un dels guanyadors. A més, la secretaria del premi penjarà les obres a l’APP Wattpad (o al web www.wattpad.com) sense citar-ne l’autoria. Així, a través de la votació popular, també s’atorgarà com a premi una baixada en caiac pel riu Ebre amb Rogles Aventura. El veredicte es donarà a conèixer durant la XVII Fira del Llibre Ebrenc, el dissabte 28 de maig de 2022, a les 17.30h a la plaça de Dalt de Móra d’Ebre, on es farà el lliurament de premis.

Descarrega’t les bases del Premi aquí

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: