Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre al costat de l’equip de robòtica ST Flyn’ Fruits

24 març 2022 · Noticies

Aquest dissabte 12 de febrer, va tenir lloc l’onzena edició de la FIRST LEGO League Challenge a nivell regional. Es tracta d’un esdeveniment en què la ciència, la tecnologia i la innovació són protagonistes alhora que promou els valors del treball en equip i la capacitat emprenedora entre nenes i nens i joves. La temàtica d’aquesta edició, sota el lema “Cargo Connect”, es centrava en el transport, explorant els avenços tecnològics per millorar el transport dels productes d’una manera eficient, ràpida i sostenible.

Deu membres de l’equip ST Flyn’ Fruits del Col·legi Santa Teresa de Móra d’Ebre van defensar el seu projecte d’Innovació, Flyn’ Fruits, del camp a casa, de manera virtual davant d’un jurat de científics així com el joc del robot i valors. Des del servei d’emprenedoria del Consell Comarcal es va donar suport en totes les fases del projecte d’innovació, així com diferents empreses de la Ribera d’Ebre i territori (Grup Fruiter de Benissanet, MRW de Móra d’Ebre i l’empresa Ebredron d’Amposta) van poder ajudar en la fase d’anàlisi i recollida d’informació. L’equip es va emportar un 1r premi en la categoria Valors i quedant tercers en el joc del robot.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: