Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Els Premis Cambra Reus 2021 reconeixen la trajectòria de diverses empreses i institucions de la Ribera d’Ebre

18 març 2022 · Noticies

Aquest dijous al vespre, els Premis Cambra Reus 2021 han reconegut 45 realitats empresarials d’arreu de les cinc comarques que conformen l’àmbit d’influència de la corporació. La gala, que s’ha celebrat a l’auditori Antoni Gaudí de Fira de Reus, ha volgut fer un reconeixement explícit a diverses realitats sobre les quals ha impactat la pandèmia durant aquests darrers mesos: sectors com el turisme, la cultura, la restauració i el comerç. El Premi Cambra a la iniciativa agroalimentària a la Farinera Poquet (Ascó) i Premi Comerç Ribera d’Ebre ha estat per al Forn de Pa Montaña (Ascó).

Com ja va succeir en la darrera edició, els Consells Comarcals han tingut un protagonisme destacat atenent que la Cambra articula la seva xarxa territorial a través dels mateixos Consells. El Premi Cambra Reus ha estat atorgat a Pescaporta Distribucons SL de Vinebre.


L’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre ha rebut el Premi Cambra Compromís.

La Cambra ha lliurat un guardó especial a la soprano Sara Blanch, nascuda a Darmós, Ribera d’Ebre que ha rebut el Premi Honorífic a la Trajectòria Artística. D’aquesta manera la corporació ha volgut reivindicar les figures que posicionen el territori en l’àmbit internacional com un indret privilegiat en el món de l’art i la cultura.

La gala ha estat presidida, entre d’altres, pel Vicepresident del Govern de la Generalitat, Jordi Puigneró; Noemí Llauradó, Presidenta de la Diputació de Tarragona i Jordi Just, President de la Cambra de Comerç de Reus. Gemma Carim hi ha participat com a presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. L’acte  ha estat present per la periodista flixanca Berta Treig (de Canal Terres de l’Ebre) i per Marc Càmara (Canal Reus Televisió).

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: