Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Recursos per a l’acollida de persones refugiades d’Ucraïna a la Ribera d’Ebre

8 març 2022 · Noticies

El Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha posat en marxa un pla per a l’assessorament i acompanyament en l’acollida de les persones refugiades provinents d’Ucraïna que arribin als municipis de la comarca. L’objectiu del pla és també analitxzar quina és la realitat de les persones i famílies arribades a la Ribera d Ebre. per d’aquesta manera fer arribar a la Generalitat de Catalunya i altres institucions les necessitats que des del territori es necessitin per poder gestionar aquesta emergència humanitària. Contacte: Vivian Cano Vila. Tel: 616302352 Correu electrònic: immigracio@riberaebre.org

D’altra banda, les persones interessades en oferir ajuda al col·lectiu ucraïnès (allotjament, bens mobles, voluntariat i acompanyament de qualsevol tipus) també poden posar-se cotacte amb el Comitè per a l’Acollida de les Persones Refugiades de la Generalitat de Catalunya, mitjançant l’adreça electrònica comiteacollida.igualtat@gencat.cat, tot indicant en el títol del missatge ‘Oferiments Ucraïna’. En aquest document podeu consultar els servis que ofereix la Generalitat davanr el confllicte d’Ucraïna. Finalment, també podeu ajudar econòmicament amb donacions a les Organizacions No Governamentals acreditades que treballen sobre terreny, o vehicular les aportacions a través del Fons Català de Cooperació. En aquest document us indiquem com fer-ho.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: