Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre al conveni Córner 2022 de la Diputació de Tarragona

10 febrer 2022 · Noticies

L’ens provincial impulsa la promoció turística conjunta de divuit ens públics i privats de les Terres de l’Ebre, entre els quals el Consell i l’Ajuntament d’Ascó

La Ribera serà present en fires nacionals, estatals i internacionals, i diposarà d’una campanya ràdiofònica específica a emissores raiofòniques catalanes i en mitjans de comunicació de l’Estat espanyol.

Aquest matí s’ha signat el conveni Córner de les Terres de l’Ebre que promou la Diputació de Tarragona i que en el cas de la Ribera d’Ebre permetrà desenvolupar dues campanyes de promoció turística: una focalitzada en ràdios catalanes i l’atra en mitjans de comunicació espanyols. L’acord general preveu enguany la participació conjunta de divuit institucions públiques i privades —entre ajuntaments, consells comarcals, patronats o associacions— en sis fires nacionals, estatals i internacionals. A més, també inclou altres accions de publicitat als mercats més importants per donar-hi a conèixer els atractius turístics dels municipis participants. La inversió global i conjunta serà de 129.450€, dels quals la Diputació de Tarragona assumirà 99.750€.

La presentació del conveni Córner ha tingut lloc aquest dimecres a l’Antic Escorxador de Tortosa, actual seu de Turisme i del Museu de Tortosa, i ha comptat amb la presència de la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó; de la presidenta del Patronat de Turisme, Meritxell Roigé, de la vicepresidenta del Patronat, Camí Mendoza, i dels diputats de la Diputació Enric Adell, Joan Castor Gonell, Miquel Subirats i Teresa Mariné. Els signants de l’acord per aquest 2022 són els ajuntaments d’Alcanar, l’Aldea, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla, Amposta, Ascó, Deltebre, la Ràpita, la Sénia i Tortosa, així com la EMD de Jesús; els consells comarcals de la Terra Alta i de la Ribera d’Ebre, les i associacions empresarials Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona, Cambra Oficial de Comerç Indústria Serveis i Navegació de Tortosa, Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, Associació d’Empresaris d’Hosteleria de la Província de Tarragona, Associació d’Hotels de la Província de Tarragona, i el propi Patronat de Turisme de la Diputació.

Durant l’acte de presentació del conveni, la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, s’ha referit al Córner com un acord pioner que “ha esdevingut un referent en l’àmbit turístic i un model a seguir, atesa la seva utilitat i els resultats positius que genera per a cadascun dels participants”. L’èxit del corner, ha destacat, “constata la bona sintonia entre territori i institucions i la importància d’aquestes aliances per aconseguir fites d’interès comú”. De la seva part, la presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació, Meritxell Roigé, ha posat de manifest que “l’objectiu d’aquest conveni és sumar esforços i estratègies per traslladar als potencials turistes la gran diversitat i riquesa de la destinació Terres de l’Ebre”.

Presència als principals mercats estatals i internacionals // El conveni Córner preveu la participació dels signants a les fires Navartur, a Pamplona; B-Travel, adreçada al públic català; Fitur, de Madrid, i també en fires de producte: la Fio de Monfragüe, la Falsterboo a Suècia i la Delta Birding Festival, a les Terres de l’Ebre. Inicialment es preveia també la participació a la Fiets en Wandelbeurs, a Utrecht, i a l’Adventure Travel Show, a Londres -totes dues especialitzades en cicloturisme, turisme actiu i natura- però s’han cancel·lat.Pel que fa a les accions de comunicació i màrqueting, cal destacar la promoció que es farà als mercats català i espanyol. Pel que fa al català, primer mercat de procedència, es duran a terme accions al llarg de l’exercici. Quant al mercat espanyol, es realitzarà una campanya multicanal al País Basc, Aragó, Navarra, Madrid i el País Valencià, amb l’objectiu d’aconseguir notorietat com a destinació i donar visibilitat a cada un dels municipis i sectors que hi participen.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: