Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera programa un cicle de xerrades sobre infància i adolescència LGTBI+

30 novembre 2021 · Noticies

Fa tres anys que el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre va elaborar el Pla de polítiques LGTBI+ per a la lluita dels drets del col·lectiu. Tot plegat, amb l’objectiu de visibilitat les persones que en formen part; fomentar el respecte a la diversitat sexual i de gènere; reduir l’homofòbia, la lesbofòbia, la transfòbia, la bifòbia, la interfòbia; i tractar amb normalitat les opcions afectives-sexuals. En aquest marc, l’Oficina Jove de la Ribera organitza un cicle de xerrades sobre l’acompanyament a la infància i l’adolescència LGTBI+, que es retransmetran en directe a través del perfil d’Instagram de Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre (@joventutriberadebre)

La programació prevista:

Avui dimarts, 30 de novembre a les 18:00 h: La sexualitat i les identitats de gènere en la infància a càrrec de Jordi Reviriego, metge al Servei Trànsit Barcelona

Dijous, 2 de desembre a les 18:00 h: Viure la diversitat de gènere durant la infància i l’adolescència a càrrec de Teo Pardo, activista Trans i feminista

Dijous, 9 de desembre a les 18:00 h: Experiència de l’Associació de Joves LGTBI+ “Les Arramblades”, a càrrec d’Aida Pallisé, membre de l’associació

Dilluns, 13 de desembre a les 18:00 h: Espais de lleure per a adolescents LGTBI+, a càrrec de la Cooperativa d’Acció comunitària i Feminista Candela

Dimecres, 15 de desembre a les 18:00 h: Acompanyament emocional a infants i famílies en la diversitat, a càrrec de Bernat Puig, educador social especialitzat en gènere i LGTBI+

El cicle s’organitza en coordinació amb el Servei d’Atenció Integral (SAI) de la Ribera d’Ebre dins l’Àrea d’Atenció a les Persones. El servei ofereix informació i sensibilització davant les diverses orientacions sexuals i identitats de gènere de tota la població i el seu objectiu és prevenir la LGTBIfòbia i donar resposta a situacions de discriminació per raó de sexe, identitat o gènere. Entre les diverses funcions del SAI està l’acompanyament individual, familiar i d’amistats, l’assessorament professional, la resolució i tramitació de queixes, incidències i denúncies davant de fets LGTBfòbics, i tràmits com el canvi de la Targeta Sanitària Individual (TIS) al nom sentit.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: