Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Tres joves de la comarca treballaran al Consell a través del programa de Garantia Juvenil

10 novembre 2021 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha incorporat tres joves en contracte de pràctiques durant un període de sis mesos. L’ens comarcal s’ha acollit a la convocatòria del programa de Garantia Juvenil per incentivar la contractació de joves aturats amb formació. Les tres joves desenvoluparan la seva tasca a l’àrea de Serveis Tècnics, de Promoció Econòmica i de recepció i en el seu dia a dia estaran tutoritzades per personal del mateix Consell. De les tres joves contractades, dos tenen titulació universitària i una té un cicle formatiu de grau mitjà. Tenint en compte l’experiència d’anys anteriors, Gemma Carim, presidenta de l’ens comarcal, ha valorat molt positivament el programa Joves en Pràctiques del programa de Garantia Juvenil  al qual s’hi acull cada any el Consell. “El programa ens permetrà ajudar a joves formades, perquè tinguin una primera experiència laboral vinculada a la seua formació. D’aquesta manera treballem també la retenció de talent a la comarca”, ha explicat.

Aquests contractes de treball estan cofinançats per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu. La Garantia Juvenil és una iniciativa de la Unió Europea per reduir l’atur juvenil, implementada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a través del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC). 

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: