Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Eines per entrenar el cervell, a la 20ena Jornada de Salut per a professionals

9 novembre 2021 · Noticies

Demà dimecres, la jornada servirà per donar eines als professionals de joventut de la Ribera d’Ebre en l’àmbit de l’educació, la salut, els serveis socials

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, la Direcció General de Joventut de la Generalitat i l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre, organitzen la Jornada de Salut destinada a la formació dels professionals del territori que treballen amb joves. Enguany, l’activitat està dedicada a donar ‘Claus per entrenar el cervell i la seva importància en les nostres vides’.

La jornada, que es durà a terme telemàticament demà dimecres 10 de novembre, vol donar eines als professionals de joventut que treballen en els àmbits de l’educació, la salut, els serveis socials, i ajudar-los en el seu treball diari. En aquesta 20ena edició es donaran les bases perquè el nostre cervell continuï aprenent en aspectes com l’atenció, l’eliminació de distraccions, el poder dels hàbits, la gestió en l’ús de les pantalles i la seva influència en el son. També s’abordarà el benefici de la pràctica esportiva en el rendiment cerebral; l’alimentació, així com altres eines per ser més eficients.

La formació anirà a càrrec de Marta Romo, amb més de vint anys d’experiència en el món professional, fundadora i CEO de BeUp, la consultora estratègica de gestió de talent líder a Espanya i Llatinoamèrica en intel·ligència professional, lideratge i cultura corporativa. És professora en diferents universitats i escoles de negoci, pedagoga, coach professional acreditada per l’Associació de Coaching Executiu i Organitzatiu AECOP; trainer en Neurofeedback Dinámico Neuroptimal, pel Zengar Institute; en Neurociència aplicada al Lideratge i la Creativitat per la Universitat de Chicago i membre del NeuroLeadership Institute.

La jornada s’iniciarà a les 10h amb la presentació a càrrec de Gemma Carim, presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre; el doctor Joan Galvany, director de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre, i Ruth Martí, coordinadora Territorial de joventut a les Terres de l’Ebre. Per assistir a la jornada cal inscripció prèvia a joventut@riberaebre.org o bé al telèfon 977 401 851.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: