Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La foto d’un orquídia que ressorgeix de les cendres guanya el 6è concurs d’Instagram de la Ribera d’Ebre

3 novembre 2021 · Noticies

Hi han participat un centenar de joves d’entre 14 i 35 anys, amb fotografies que responien a la pregunta: ‘Quins secrets té la Ribera d’Ebre?’

Marina Rojals, a la Palma d’Ebre, ha guanyat el sisè concurs de Fotografia d’Instagram de la Ribera d’Ebre amb la imatge d’una orquídia que brota en un dels camps boscos calcinats per l’incendi que ara fa dos estius va calcinar el nord de la comarca de la Ribera d’Ebre. De fet, la frase que acompanya la fotografia diu: “La vida que ressorgeix de les cendres. Les orquídies del cremat”.

En aquesta edició, el concurs (que organitza el Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, amb el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya) volia donar a conèixer les singularitats desconegudes de la comarca, etiquetant les imatges amb el hastag #socdelaribera i el perfil @joventutriberadebre i sota el lema “Quins secrets té la Ribera d’Ebre?”. La guanyadora disposarà de dues entrades a Port Aventura.

L’Oficina Jove de la Ribera d’Ebre seleccionarà onze fotos més de les presentades pel concurs amb l’objectiu d’editar un calendari de l’any 2022, que es distribuirà a les escoles i que també es podrà aconseguir a l’oficina jove ubicada a la seu del Consell Comarcal.

Des de fa sis anys, el certamen té per objectiu involucrar el jovent riberenc (d’entre 14 i 35 anys) a formar i sentir-se part de la comarca, també a les xarxes socials. El jurat —format per la consellera comarcal, els responsables de premsa de l’ens i la directora de l’Escola d’Arts de Móra la Nova— ha valorat la qualitat de les imatges, el text relacionat i la capacitat del participant per transmetre els valors que hi ha darrere els racons naturals i patrimonials, les festes i les tradicions que fan singular la comarca.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: