Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal acull l’entrega del Premi de Cartells sobre la Salut Mental

29 octubre 2021 · Noticies

Els estudiants d’ESO Pau Alcalde i Ferran Romera, de l’Institut Escola 3 d’Abril de Móra la Nova, guanyen el concurs de cartells sota el tema «La Salut Mental i el Benestar Emocional és la prioritat»

Aquest mes d’octubre ja estat el mes de la Salut mental a les Terres de l’Ebre, aprofitant que el  dia 10 se’n va celebrar el Dia Mundial. En aquest marc, la Taula de Salut Mental de la Ribera d’Ebre, el Consell Comarcal i l’Institut Escola 3 d’Abril de Móra la Nova han promogut activitats per donar visibilitat a les malalties mentals i trencar l’estigma social. 

Els alumnes han treballat lectures sobre el trastorn per dèficit d’atenció i hiperactivitat amb el llibre ‘Biel, què et passa?’, així com ‘El Diari d’en Leo’ per abordar del Trastorn de l’Espectre Autista. També s’ha posat en marxa un concurs de cartell sota el tema «La Salut Mental i el Benestar Emocional és la prioritat». 

Aquest dijous al migdia, la sala de plens del Consell va acollir l’entrega dels premis.El jurat ha estat format per Mireia Grangé, tècnica de joventut de l’ens comarcal; Rosa Pere Font, com a representant de l’Escola d’Arts de Móra la Nova, Anna Rel, de la Taula de Salut Mental de Terres de l’Ebre i Olga Casanova, en representació del Centre de Recursos Pedagògics de la Ribera d’Ebre. Per unanimitat el jurat ha atorgat el primer premi a Pau Alcalde de 1r d’ESO-2 i un accèssit a Ferran Romera de 1r d’ESO-3.

La Taula de Salut Mental de Terres de l’Ebre és una associació on estan implicats tots els agents relacionats amb l’atenció en salut mental del territori: les entitats del tercer sector com són associacions de famílies i persones amb problemes de salut mental, els serveis i recursos de l’administració pública. És per això que al voltant del dia mundial de la salut mental, l’associació ha fet una programació d’un mes, on centrar activitats, concursos, xerrades i jornades al voltant de la salut mental i amb intenció de visibilitzar i trencar l’estigma social de les malalties mentals.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: