Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Ple del Consell dona llum verda a l’aprovació definitiva el Pla de Reactivació Socioeconòmica

28 octubre 2021 · Noticies

El Consell Assessor del Pla, juntament amb els tècnics del Consell, farà el seguiment de les fases d’execució

Aquest dimecres, el ple del Consell Comarcal ha donat el vistiplau definitiu a l’aprovació del Pla de Reactivació Socioeconòmica de la Ribera d’Ebre. L’aprovació, que ha estat per majoria absoluta i amb una abstenció en contra, marca un nou pas en el procés de redacció d’un document que es va iniciar fa més d’un any. “Ara ja podem començar a la seva execució, amb un seguiment exhaustiu de les taules i les comissions. El mateix consell assessor que fins ara treballava en l’elaboració del pla, serà qui s’encarregarà d’aquesta tasca, al costat de l’equip tècnic del mateix Consell”, ha explicat Gemma Carim, presidenta de l’ens comarcal. El document planteja els reptes de la comarca per promoure el desenvolupament en l’àmbit de la diversificació econòmica, la reindustrialització, la digitalització, la transició energètica i l’equilibri territorial, entre altres. Un cop finalitzat el procés, el Pla es presentarà a la ciutadania.

En la mateixa sessió també s’ha aprovat una pròrroga per a l’ampliació de les obres d’arranjament del ‘Camí de Sirga, Camí de Riu’, finançades pel programa FEDER de Catalunya 2014-2020. També ha tirat endavant l’aprovació de la pròrroga del Pla Intern d’Igualtat del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. Durant el ple, Gemma Carim també ha anunciat que ben aviat es farà una visita pública a la nau del Polígon del Molló, ubicada entre els termes de Móra la Nova i Tivissa, propietat de l’ens comarcal i centre neuràlgic de l’Àrea 5G Rural de les Terres de l’Ebre. És previst que en poques setmanes ja hi puguin començar a operar empreses i centres de formació de les Terres de l’Ebre (però no només) interessats a experimentar la nova tecnologia.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: