Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal ‘exposa’ el Pla de Reactivació Socioeconòmica a la Fira Agrícola de Móra la Nova

22 octubre 2021 · Noticies

El certamen moranovenc, un dels més antics del territori, serà el centre neuràlgic de la comarca durant tot el cap de setmana

Aquest dijous s’ha donat el tret de sortida a la 189a edició de la Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova, després que l’any passat no es pogués celebrar per les limitacions que imposava el context sanitari. Com ve sent habitual, el Consell Comarcal hi serà present amb un estand propi. “Aquesta fira és un gran aparador comarcal i per això, enguany, hem volgut presentar-hi una ‘exposició’ sobre el Pla de Reactivació Socioeconòmica, un pla que tot just ha començat la fase d’implementació. Volem que la ciutadania el conegui i se’l faci seu”, ha explicat Gemma Carim, presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.Així, a través de diversos panells explicatius, es presenten els eixos bàsics del Pla, un document que planteja els reptes de la comarca per promoure el desenvolupament en l’àmbit de la diversificació econòmica, la reindustrialització, la digitalització, la transició energètica, l’equilibri territorial i el turisme sostenible entre altres. L’elaboració d’aquest pla ha estat fruit d’un treball transversal durant més d’un any, amb la participació de tots els sectors implicats en el desenvolupament del territori.

I precisament per promoure la participació dels ciutadans en la definició final del Pla, els visitants de la Fira hi podran fer les seves aportacions a través d’un formulari digital que es podrà descarregar al mòbil a través d’un codi QR. Entre els participants se sortejaran cinc ulleres de realitat augmentada.La de la fira s’allargarà fins aquest diumenge i mantindrà els mateixos espais de sempre, però amb aplicació dels metres quadrats per poder respectar les mesures de seguretat. Hi haurà límit d’aforament i serà obligatori l’ús de la mascareta i aplicar-se gel hidroalcohòlic per accedir-hi. La inauguració de la fira s’ha celebrat aquest dijous, a les 18.30h, al Casal Municipal a càrrec del delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó. En l’acte, també s’han entregat els premis del XXVII Concurs de Vins de Móra la Nova i del XXXVII Concurs literari.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: