Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Vuit empreses del programa ‘Degusta Ribera d’Ebre’ participaran a la fira del Raure de Ginestar

23 setembre 2021 · Noticies

El pròxim cap de setmana (25 i 26 de setembre) se celebra la dotzena edició de la Fira del Raure a Ginestar, amb l’objectiu promoure els productes, oficis i activitats tradicionals de les Terres de l’Ebre. Es tracta del primer esdeveniment adherit al programa Degusta Ribera d’Ebre —dins el projecte Ribera d’Ebre VIVA del Consell Comarcal— i que inclou xerrades, tallers, exposicions i música, activitats sempre vinculades a la promoció del producte local. 

La Fira del Raure d’enguany comptarà amb la participació de tretze empreses agroalimentàries, vuit de les quals formen part del programa Degusta Ribera d’Ebre. La participació de les empreses de la comarca encaixa amb el treball que es promou des de Ribera d’Ebre VIVA i els ajuntaments i que té la finalitat de millorar la presència i la visualització dels productes locals en els esdeveniments públics. La presència en aquest tipus d’esdeveniments permet diferenciar i singularitzar les accions vinculades a la cultura gastronòmica i agrària de les empreses locals. D’aquesta manera, s’espera donar a conèixer les explotacions que produeixen i elaboren a la comarca i posar-ne en valor la seva qualitat i la seva aposta pel producte de proximitat. 

Les empreses de la comarca que participaran a la fira són: 

AGRÍCOLA LA GINESTA(Ginestar). Oli d’oliva i vi
CA LLENÇ (Rasquera). Carns, embotits i elaborats càrnics
CERVESA GINESART (Ginestar). Cervesa i licor de cervesa
FORMATGERIA LAURA (Rasquera). Formatges i derivats
KANARITA (Ginestar). Pastes i pastissos tradicionals
LES PASTES DE LA ROSER (Garcia). Pastes i pastissos tradicionals
OLIS ESCODA (Ginestar): Oli d’oliva i vi
VINS I OLIS SUÑER (Ginestar). Oli d’oliva i vi


*El projecte Ribera d’Ebre VIVA està impulsat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: