Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Servei d’Atenció a les Dones de la Ribera d’Ebre divulgarà els seus serveis en sis idiomes

26 juliol 2021 · Noticies

El SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones) de la Comarca de la Ribera d’Ebre, creat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre amb el suport de l’Institut Català de les Dones, és un espai d’acollida i un punt de referència de les dones de la comarca, sigui quin sigui el seu origen. Tanmateix, amb aquest objectiu ha impulsat la traducció de fulletons per poder divulgar els seus serveis en català, castellà, anglès, francès, romanès i àrab, per informar a la major part de les dones de la comarca.

Els nous fulletons estaran disponibles al Consell Comarcal a Móra d’Ebre (on està situada la seu del SIAD), però també al punt SIAD de la zona nord ubicat a Flix i a tots els ajuntaments de la comarca. A més, el material també es podrà consultar al web www.riberaebre.org i es divulgarà en la carpa Lila i el punt Lgtbi+ que aquest estiu recorrerà les festes majors i els principals actes culturals de la Ribera d’Ebre. El SIAD facilita a les dones empadronades a la comarca l’accés a diferents recursos del territori per tal d’eradicar les desigualtats i contribuir a què la dona pugui gaudir dels seus drets civils i personals sense discriminacions.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: