Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Ribera d’Ebre dobla les connexions amb transport públic per carretera amb el Baix Camp i el Tarragonès

23 juliol 2021 · Noticies

Complementant les millores en el transport públic per carretera dins la Ribera d’Ebre, implementades a mitjans de juny, ara es posa en servei l’increment de l’oferta per connectar la comarca amb Reus i Tarragona. En concret, es dobla l’oferta existent entre Móra d’Ebre, Reus i Tarragona, passant de les 4 expedicions actuals a 8 expedicions en els dos sentits. A més, les noves expedicions estaran coordinades amb l’oferta millorada a la Ribera d’Ebre i permetran així la comunicació de tota la comarca amb el Baix Camp i el Tarragonès.

Les noves expedicions, batejades de caràcter ràpid, permetran un estalvi mig de 15 minuts respecte el trajecte actual perquè fan parada només a Móra d’Ebre, Reus i Tarragona. Les millores han estat avui presentades per la directora de Transports i Mobilitat, Mercè Rius, acompanyada de la directora dels Serveis Territorials de Terres de l’Ebre, Lídia Pino. Rius ha destacat “el salt exponencial que representen aquestes millores en la mobilitat per la comarca de la Ribera d’Ebre que passa a tenir una oferta d’acord amb la demanda de mobilitat cap al Baix Camp i el Tarragonès. A partir d’ara, la ciutadania podrà desplaçar-se d’una forma àgil i sostenible des de les seves poblacions cap a Tarragona i Reus, amb una major flexibilitat. I això suposa també facilitar una mobilitat sostenible per raons culturals i d’esbarjo, a banda de la mobilitat laboral i del dia a dia.”

Millores amb Reus i Tarragona lectius // En període lectiu, la millora consisteix en afegir dues noves expedicions d’anada i de tornada que permeten un increment notable de possibilitats de desplaçament al matí cap a Reus i Tarragona, omplint el buit existent de 8 hores sense servei. Això permetrà noves opcions de desplaçament per tot tipus de mobilitat, també l’associada a motius laborals i d’estudi.

Millores amb Reus i Tarragona no lectius // De manera similar, la millora es completa afegint dues noves expedicions d’anada i tornada en període no lectiu. Les noves expedicions potencien també els desplaçaments matinals, cobrint franges horàries sense servei actualment. Per exemple, pel que fa les connexions, l’usuari que agafi l’autobús que surt a les 6.40h de Riba-Roja i arriba a Móra d’Ebre a les 7.37h, podrà agafar l’autobús que surt a les 7.45h per anar a Reus/Tarragona.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: