Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Ribera d’Ebre dona el tret de sortida a les activitats d’estiu per a xiquets i adolescents

7 juliol 2021 · Noticies

Un grup de vint-i-nou xiquets i xiquetes han participat a les colònies organitzades pel Servei de Joventut del Consell de la Ribera d’Ebre a la Selva (Girona). Però aquest estiu, l’oferta de lleure a la comarca és molt més amplia: durant els mesos de juliol i agost s’han notificat una trentena d’activitats a tots els pobles riberencs, entre casals de vacances, colònies, rutes i acampades pensades per a xiquets i joves fins a divuit anys.

Durant totes aquestes setmanes, del Consell Comarcal es farà un seguiment de cada una de les activitats per comprovar la seva adequació a l normativa que regula les activitats de lleure, especialment en aquells punts referents a la prevenció de la COVID. Les mesures establertes pel Departament de salut i PROCICAT i les recomanacions d’organització de la Direcció General de Joventut que es poden consultar al web www.estiuamblleure.ca. Les activitats de lleure estan molt consolidades nostre país que, a més de ser un espai pensat per l’educació i convivència dels infants,  representen també una oportunitat d’ocupació per als joves formats en el món del lleure com són els monitors o directors que tenen una alta demanda laboral en aquesta períodes de vacances escolars.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: