Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal valora positivament el traspàs de l’hospital de Móra d’Ebre al Departament de Salut

2 juny 2021 · Noticies

Ahir, 1 de juny, es va fer efectiu el traspàs de la gestió de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre a Salut Terres de l’Ebre, Entitat de Dret Públic del Departament de Salut de la Generalitat, una vegada dissolta l’empresa Gecohsa (Gestió Comarcal Hospitalària Societat Anònima), qui fins ara ha gestionat l’hospital.

Gemma Carim, presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, mostra la seva satisfacció per, d’una banda, “el compromís que ha assolit el Departament de Salut i la rapidesa en el canvi de mans, tenint en compte la complexitat del moment degut a la pandèmia” i, d’altra banda, perquè 350 professionals del centre mèdic, passen a la nova empresa, en paraules de Carim “mantenir els llocs de feina a aquestes persones era una deure amb el personal de l’hospital i també amb el territori”.

La presidenta del Consell Comarcal ha volgut recordar també que les obres previstes, algunes ja licitades i altres pendents de licitar, afavoriran la millora de les instal·lacions i el servei als ciutadans. Entre aquests canvis hi ha prevista la millora de l’àrea quirúrgica, de la sala de parts i de la sala d’endoscòpies, entre d’altres. A més a més, s’ampliarà el Programa d’Atenció Domiciliaria i Equips de Suport (PADES), pel que fa a les persones ateses (pal·liatius i cronicitat, entre d’altres) com l’horari, cosa que donarà resposta a la major demanda, i també l’atenció a domicili.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: