Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal obre el Pla de Reactivació Socioeconòmica a la participació ciutadana

14 maig 2021 · Noticies

El dijous 20 de maig a les 17.30 h, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha programat una sessió participativa del Pla de Reactivació Socioeconòmica. La sessió es convoca un cop completada la fase de diagnosi del Pla, en el qual hi han participat agents dels sectors socioeconòmics més representatius de la comarca (administració i serveis públics, teixit empresarial, acadèmia i societat civil). A través d’entrevistes i grups de treball s’han abordat temes com la diversificació econòmica, reindustrialització, digitalització, transició energètica, equilibri territorial, protecció dels espais naturals, igualtat d’oportunitats i atracció de població i talent.

Ara, la posada en marxa del procés participatiu vol obrir el Pla de Reactivació Socioeconòmica a la ciutadania en general i als agents socioeconòmics que encara no hi han pogut participar. També servirà perquè tota la societat pugui conèixer i valorar les propostes que fins ara s’han posat sobre la taula, amb l’estudi dels punts crítics, les oportunitats que planteja el desenvolupament del territori. Així, amb totes les aportacions es definiran els reptes i les oportunitats que planteja el desenvolupament econòmic i l’ocupació i quines actuacions cal emprendre per tal de donar-hi suport. Aquesta fase participativa donarà tret de sortida a la següent fase prospectiva del Pla.

Des del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre es convida tota la ciutadania a participar en la sessió programada per dijous a través de la plataforma de videoconferència ZOOM (inscripció a la sessió telemàtica des d’aquest enllaç) També poden fer aportacions, comentaris i propostes a l’adreça de correu electrònic aixequem@riberaebre.org.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: