Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Ribera d’Ebre busca projectes per participar en els fons ‘Next Generation’ de la Unió Europea

29 abril 2021 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha organitzat una jornada amb alcaldes i alcaldesses per acostar els ens locals a les possibilitats de finançament que donaran els fons Next Generation EU. Es tracta dels programes que va aprovar el Consell Europeu el passat 21 de juliol per promoure iniciatives que reparin els efectes econòmics, socials i sanitaris de la pandèmia de la Covid-19 alhora que impulsin la transició ecològica i digital dels països de la Unió Europea. En el decurs de la trobada s’han posat sobre la taula els requisits que han de tenir els projectes subvencionables i l’oportunitat que aquesta injecció econòmica pot representar per al territori i per als diferents agents econòmics, en un nou model de desenvolupament sostenible, tecnològic i integrador.

“Volem ajudar els agents socioeconòmics de la comarca, tant públics com privats, a impulsar projectes territorials. Estem plantejant iniciatives al voltant d’eixos temàtics com la nova ruralitat, el turisme sostenible i la transició energètica. Tot plegat en el marc del Pla de Reactivació Socioeconòmica de la Ribera i en coordinació amb la resta de Consell Comarcals de les Terres de l’Ebre”, ha explicat Gemma Carim, presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. De fet, els consell de la Terra Alta, Baix Ebre i Montsià també han plantejat les seves respectives trobades amb alcaldes per coordinar una proposta territorial conjunta per tal de captar fons europeus del programa Next Generation.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: