Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

L’àmplia majoria d’alcaldies de la Ribera d’Ebre demanen una normativa anticovid específica per a les zones rurals

13 abril 2021 · Noticies

Les alcaldies de la Ribera d’Ebre s’han reunit telemàticament per valorar les noves restriccions del confinament comarcal i el debat sobre l’impacte que la normativa pot tenir en les zones rurals. L’àmplia majoria d’alcaldes i alcaldesses parteixen de la base que la salut de les persones és una prioritat i que aquesta també passa per donar una mica més de flexibilitat a l’aïllament de la ciutadania.

A més, recorden que la Ribera d’Ebre és una comarca rural, i per tant, és difícil d’entendre que s’apliquin els mateixos criteris que a les zones urbanes, que tenen una densitat de població molt més alta i, a la vegada, més facilitat per accedir als serveis. Així, l’àmplia majoria d’alcaldies han aprofitat per recordar que són conscients “de l’excepcionalitat i complexitat de la situació, i de l’esforç de les autoritats sanitàries per contenir la pandèmia”. Tanmateix “per salut, per garantir l’accés a la cultura i salvar l’economia” reivindiquen que “cal una normativa amb criteris específics que s’adaptin a les necessitats de zones rurals”.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: