Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre promou l’autonomia de les persones nouvingudes

17 març 2021 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre treballa perquè les persones nouvingudes gaudeixin d’autonomia i per això promou en el seu procés d’inserció social, tal com marca el Pla Integral d’Acollida de la Direcció General per a la Immigració de la Generalitat. I en aquest marc, aquesta setmana s’ha iniciat el Curs Integral Servei de Primera Acollida adreçat a persones estrangeres que viuen a la comarca. En el  curs hi participaran una vintena d’alumnes i tindrà una durada de 120 hores de formació en tres àmbits concrets: 90 hores de llengua catalana, 15 de coneixements laborals I 15 de coneixement de la societat catalana. En acabar els curs, que es desenvoluparà a l’edifici de la Democràcia de Móra d’Ebre, els alumnes obtindran el Certificat d´Acollida.

Al llarg d’aquest 2021, el Curs integral Servei de Primera Acollida també s’oferirà en la modalitat en línia. A més, també s’oferirà un curs telemàtic d’alfabetització de català de 120 hores i un curs de coneixement de la societat catalana que programat per a l’últim trimestre d’enguany. Els cursos estan organitzats pel Consell Comarcal de la  Ribera d’Ebre, conjuntament amb entitats socials, finançat per la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania del Departament de Treball, Afers Socials I Famílies; i amb el suport del Fons Social Europeu.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: