Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Tret de sortida a la dissetena edició del premi ‘Llibresebrencs.org’ de relats curts per a joves

11 març 2021 · Noticies

Els jóvens de les quatre comarques de l’Ebre i la seva àrea d’influència (Priorat, Baix Cinca, Matarranya, Ports i Maestrat) ja poden presentar els seus relats curts a la dissetena edició del premi ‘Llibresebrencs.org’, organitzat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i la Coordinació Territorial de Joventut de les Terres de l’Ebre amb la col·laboració de la Fira del Llibre Ebrenc, l’Ajuntament de Móra d’Ebre, el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre i Institut Ramon Muntaner. Per poder participar en el premi ‘Llibresebrencs.org’ el relat ha de ser inèdit i original, amb una extensió màxima de dues pàgines, en català i de temàtica és lliure. Les obres s’han d’enviar abans de les 23.59h del dia 23 d’abril de 2021 a l’adreça de correu electrònic puntjove@riberaebre.org.

El premi contempla quatre categories segons l’edat: la categoria A (fins a 15 anys); la categoria B (de 16 a 22 anys); la categoria C (de 23 a 29 anys); i la categoria D (a partir de 30 anys), amb un premi de 150€ per a cada un dels guanyadors. A més, la secretaria del premi penjarà les obres a l’APP Wattpad (o al web www.wattpad.com) sense citar-ne l’autoria. Així, a través de la votació popular, també s’atorgaran vals de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT). El veredicte es donarà a conèixer durant la XVI Fira del Llibre Ebrenc, el dissabte 29 de maig de 2021, a les 17.30h a la plaça de Dalt de Móra d’Ebre, on es farà el lliurament de premis.

Descarrega’t les bases del premi

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: