Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Polígon del Molló, que s’equiparà amb teconologia 5G, desperta l’interès de diverses empreses 

25 febrer 2021 · Noticies

El ple de febrer del Consell Comarcal ha aprovat una moció en suport al cantant Pablo Hásel, promoguda per l’Associació de Municipis per la Independència.

El ple del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre de febrer ha aprovat les bases que regeixen la concessió de subvencions als ajuntaments de la comarca per a escoles municipals de música. En la reunió també ha rebut el vit-i-plau, una moció en suport al cantant Pablo Hásel, promoguda per l’Associació de Municipis per la Independència amb la voluntat de “reiterar el compromís del món local català amb la llibertat d’opinió i d’expressió i en la defensa dels drets fonamentals de tota la ciutadania”. La moció ha estat aprovada amb el suport d’ERC, Junts i l’Agrupació d’Electors, amb el vot negatiu del Partit Socialista i l’absència del representant de la Federació d’Independents de Catalunya. En el ple d’aquest dimecres ha pres possessió el nou conseller Junts Josep Solé, en substitució de Maria del Carmen Rios.

Durant el ple, la presidenta del Consell Comarcal Gemma Carim ha anunciat que aquest mateix dimecres s’han adjudicat les feines tècniques i artístiques per a la creació d’espectacles de mapping turístic, en ell marc d’un projecte cofinançat pels fons europeus del programa FEDER i Pla de Foment Territorial del turisme a Catalunya. És previst que aquesta primavera es puguin començar a projectar els primers mappings en espais singulars de la comarca. Carim també ha explicat que diverses empreses s’han interessat per les instal·lacions del Polígon del Molló de Móra la Nova, equipat amb tecnologia 5G. “Es tracta d’una empresa de serveis tecnològics amb drones i una altra vinculada amb la salut”, ha concretat.

Preguntada pels periodistes, la presidenta Gemma Carim ha anunciat que enguany no es preveu la celebració de la Festa de la Clotxa —que normalment es programava al mes de març— per la seva incompatibilitat amb les mesures sanitàries establertes per al control de la pandèmia. “La nostra intenció, però, és que en poques setmanes puguem anunciar la celebració de les Jornades Gastronòmiques de la Clotxa, amb la participació dels restaurants i sempre seguint les recomanacions del PROCICAT. De fet, aquest cap de setmana donem el tret de sortida a una altra de les activitats de final d’hivern més característiques de la comarca: la Ribera en Flor”, ha comentat Carim. I és que aprofitant la floració dels arbres fruiters s’han previst passejades als camps (amb bicicleta, a peu i fins i tot en carro), a més de visites a espais patrimonials, tastos de vins i productes locals.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: