Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal renova el Programa de Treball i Formació COVID-19

22 febrer 2021 · Noticies

Aquest mes de febrer, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha posat en marxa  la segona fase d’un nou Pla d’Ocupació per a veïns de la comarca, dins el Programa Treball i Formació Covid-19. Es tracta d’un projecte subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i amb el finançament del Servei d’Ocupació Estatal i del Fons Social Europeu, que el desembre passat ja va permetre contractar cinc persones per desenvolupar tasques de manteniment en diversos diferents municipis de la comarca.

Ara, s’ha ampliat el programa amb la contractació de dues persones més, durant tot un any. Es tracta de dues riberenques que executaran tasques de manteniment, desinfecció i neteja d’espais públics, seguint totes les mesures de seguretat corresponents, com a mesura de prevenció i contenció de la pandèmia del COVID-19. Per desenvolupar l’activitat rebran una formació transversal de seixanta hores que servirà per millorar la seva ocupabilitat, i adquirir competències professionals, és a dir, d’aplicació directa al món laboral.

El programa, pel qual el Consell Comarcal ha rebut una subvenció de 73.248,98 euros, es divideix en dues línies diferenciades. La primera està destinada a dones en situació d’atur, i la segona a accions de coordinació i suport tècnic. El SOC subvenciona els contractes de treball, les accions formatives a realitzar de forma obligatòria durant el contracte i dins de l’horari laboral i les accions de coordinació i suport tècnic.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: