Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

AMPARE gestionarà el servei de protecció d’animals abandonats als pobles de la Ribera d’Ebre

21 gener 2021 · Noticies

El Consell Comarcal i els ajuntaments han acordat per consens la formalització d’un servei que fins ara AMPARE oferia de manera voluntària

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha reunit els alcaldes, les alcaldesses de la comarca i la presidenta de l’EMD de la Serra d’Almos per abordar les opcions en la gestió del servei d’acollida d’animals de companyia abandonats, especialment en la recollida de gossos i el control de les colònies de gats. I és que la continuïtat del servei estava en perill des que el mes d’octubre passat l’associació sense ànim de lucre AMPARE va anunciar que deixaria de gestionar les protectores de Flix i Móra la Nova per manca de recursos.

Els representants locals han valorat la proposta econòmica i de serveis que ha plantejat el Consell Comarcal amb l’assessorament tècnic de la Diputació de Tarragona, amb l’objectiu que l’associació AMPARE formalitzi un servei que fins ara havia ofert des del voluntariat. La proposta de treball contempla la prestació de servei per a tots els municipis de la comarca. Després que els participants a la reunió hagin donat el vistiplau per unanimitat, caldrà que els Ajuntaments aprovin el conveni per donar forma al servei. La presidenta d’AMPARE, que també ha participat en la trobada, s’ha mostrat satisfeta per l’acord aconseguit. Per la seva banda, Gemma Carim, presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, ha destacat “la voluntat dels diversos representants locals per arribar a un acord, després de mesos de treball”. “La proposta és un win-win que beneficiarà els animals, millorarà el servei als municipis i permetrà la continuïtat de l’associació AMPARE”, ha explicat.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: