Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Programa Joves en Pràctiques

12 gener 2021 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha incorporat una jove en contracte de pràctiques per un període de sis mesos. L’ens comarcal s’ha acollit a la convocatòria de subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya per incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves aturats amb formació beneficiaris del programa de Garantia Juvenil a Catalunya. Aquesta jove que s’ha incorporat durant el mes de desembre, desenvoluparà la seva tasca a l’àrea de Serveis Tècnics. En el seu dia a dia estarà acompanyada d’una persona tutora.

Aquest contracte de treball, inclòs dins del programa de Garantia Juvenil, està subscrit en el marc d’aquest programa  i s’ha efectuat d’acord amb les condicions establertes en l’Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol i cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu amb un cofinançament del 91,89%. La Garantia Juvenil és una iniciativa de la Unió Europea per reduir l’atur juvenil, implementada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a través del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

 

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: