Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Ribera d’Ebre suspèn cinc rutes de transport escolar per la presència de neu i gel a les carreteres

10 gener 2021 · Noticies

*ACTUALITZACIÓ: Aquest dimecres 13 de gener de 2021, ja són operatives totes les línies de transport escolar de la comarca excepte la que uneix Falset, La Torre de Fontaubella i Masroig i Móra d’Ebre.

El temporal Filomena també ha provocat talls de subministrament elèctric i de la cobertura de telefonia mòbil en diversos municipis de la comarca.

L’acumulació de neu i gel a les carreteres de la Ribera d’Ebre, el Priorat i el Baix Camp d’aquest cap de setmana ha dificultat la mobilitat viària. Per això, el Consell Comarcal de la Ribera ha decidit suspendre per demà dilluns 11 de gener cinc rutes de transport escolar, una mesura que es prorrogarà els pròxims dies en funció de com evolucioni la meteorologia i els treballs de neteja de les vies. Les rutes de transport escolar suspeses —que efecten una seixantena d’alumnes— són les següents:

  • Falset – La Torre de Fontaubella – El Masroig – Móra d’Ebre (Centre d’Educació Especial Jeroni de Moragas): 3 alumnes.
  • Miami Platja – L’Hospitalet de l’Infant – Móra d’Ebre (Centre d’Educació Especial Jeroni de Moragas): 3 alumnes.
  • Pratdip – L’Hospitalet de l’Infant – Móra d’Ebre (Centre d’Educació Especial Jeroni de Moragas): 2 alumnes del centre + 2 alumnes del Taller.
  • Tivissa – Móra d’Ebre (IES Julio Antonio)
  • La Palma d’Ebre – Flix (IES de Flix): 14 alumnes.

Talls de subministrament elèctric

Aquesta tarda, el temporal Filomena mantenia sense subministrament elèctric o amb talls intermitents 2.348 abonats de disset municipis catalans, principalment petites poblacions de la Demarcació de Lleida i Tarragona, especialment de les comarques de la Terra Alta, Ribera d’Ebre i el Priorat, on han caigut les nevades més grans. El temporal també ha afectat la cobertura de telefonia mòbil.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: