Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

L’Oficina Jove publica el calendari del 2021 amb imatges del concurs d’Instagram #socdelaribera

31 desembre 2020 · Noticies

L’Oficina Jove de la Ribera d’Ebre ha seleccionat dotze de les fotos de la cinquena edició del concurs d’Instagram #socdelaribera amb l’objectiu d’editar un calendari de l’any 2021. Les imatges representen diversos racons de la comarca i han estat fetes per joves d’entre 15 i 35 anys participants en el premi que organitza el Consell Comarcal amb el suport del Departament de Joventut de la Generalitat. Enguany el concurs tenia per lema ‘Què fa especial la Ribera d’Ebre? Els seus racons per descobrir i poder perdre’s en ells’.

El certamen és una activitat pensada perquè els joves utilitzin fotografies i escrits a Instagram per donar a conèixer les singularitats del territori, amb la finalitat de fomentar l’arrelament al territori, la identitat i l’estima cap a la comarca. La imatge guanyadora de l’edició 2020 il·lustra el mes de juny del calendari editat. Es tracta d’una fotografia de Noèlia Pallisé (@noeliaps89) amb el nom ‘Tivissa enamora’ i que està presa des del Morral de Penarroja, amb vistes sobre el riu (cap a l’interior de la comarca) i sobre el mar i la Punta del Fangar (mirant cap a la costa). 

Els joves que ho desitgin poden adreçar-se a l’Oficina Jove, ubicada als baixos de la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre (Plaça Sant Roc, 2) per recollir un exemplar del calendari.

Relació d’autors i fotografies:

Gener: Albert Biarnés (@hertb). Paisatge ebrenc. Serra del Tormo

Febrer: Joan Martí (@jmpefa). Els Martells, altius i imponents, al bell mig de la Serra de Cardó.

Març: Marina Rojals (@marinarojals). Cova del Basilio – Balma amb paret de pedra seca

Abril: Noèlia Pallisé (@noeliaps89) I després de ja no sé quants dies de confinament.. per fi… caminada amb càmera en mà i a gaudir del paisatge de Benissanet i de la primavera! Amb que poc es pot ser feliç…

Maig: Andreu Prunera (@aprunera). Flix com guix

Juny: Noèlia Pallisé (@noeliaps89) Tivissa enamora. Ruteta del dilluns al Morral de Penarroja, on hi ha unes vistes espectaculars. Si mires cap al NO veus lo riu, i si mires cap al SE veus lo mar i la Punta del Fangar.

Juliol: Montsant Muñoz (@mmmontsant) Passejada pel carrer Major de la Ribera d’Ebre – Pas de l’Ase

Agost: Júlia Muñoz (@jmunmon). Salt del Rai – Vall de Gorraptes

Setembre: Montsant Muñoz (@mmmontsant). No ens cansarem mai d’aquestes vistes des de l’ermita de Sant Miquel.

Octubre: Albert Biarnés Munuera (@hertb). Art de garriga

Novembre: Joan Martí Pellisa (@jmpefa). L’Ebre, nexe d’unió d’un territori.

Desembre: Marta Escolà @deepbluesea_

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: