Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal rep 393.000 € de la Diputació per a la prestació de serveis als municipis

30 desembre 2020 · Noticies

El Consell Comarcal ha rebut393.377,10€ de la Diputació de Tarragona corresponents a l’anualitat 2020 i segons l’acord aprovat el 15 de desembre de 2020. La subvenció s’ha executat en el marc del Conveni per a la coordinació, cooperació i col·laboració entre l’ens provincial i els consells comarcals per optimitzar la prestació dels serveis municipals (2020-2023).

Les ajudes es poden dividir en dues grans partides. D’una banda, estaran destinades al Programa d’assistències i serveis amb un pressupost elegible de 344.204 € i de l’altra al Programa d’inversions – Adquisició material informàtic i mobiliari amb un pressupost elegible 50.064 €. Podeu consultar tots els detalls de les subvencions en el quatre de sota:

Entrada estret de Barrufemes, la Ribera d’Ebre, Terres de l’Ebre, Tarragona

El Conveni per a la Coordinació, Cooperació i Col·laboració entre la Diputació i els consells comarcals per optimitzar la prestació de serveis municipals, 2020-2023, va ser aprovat per la institució en el ple del passat 28 de febrer, i es preveia signar conjuntament amb els deu ens comarcals al mes de març. L’estat d’alerta, però, va impedir-ne la signatura. Malgrat aquest contratemps, l’adaptació del conveni, mitjançant una addenda, va permetre igualment avançar recursos als consells comarcals per a l’àmbit social. Finalment el conveni es va signar el dia 30 de juliol de 2020. L’objectiu general del conveni passa continuar la cooperació i col·laboració establerta pels convenis anteriors, per tal que els recursos econòmics de la Diputació de Tarragona ajudin al finançament de les necessitats actuals dels ens locals. Al mateix temps, pretén optimitzar els recursos per evitar duplicitats en les assistències i serveis als municipis i entitats municipals descentralitzades (EMD). Així mateix, s’afavoreix la planificació quadriennal de les inversions i de la prestació de les assistències i els serveis als municipis, destinataris finals dels recursos econòmics i assistencials.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: