Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Productors i elaboradors agroalimentaris de la Ribera d’Ebre uneixen esforços per promoure lots de Nadal

2 desembre 2020 · Noticies

La iniciativa ha nascut en el marc de la campanyaDegusta Ribera d’Ebre’, amb el suport del projecte Ribera d’Ebre VIVA impulsat pel Consell Comarcal

Una trentena de productors i elaboradors agroalimentaris de la Ribera d’Ebre i quatre agrobotigues han unit esforços per comercialitzar conjuntament lots de Nadal amb la voluntat de reivindicar els productes del territori i promoure el consum de proximitat durant les festes de Nadal i Reis. La iniciativa ha nascut en el marc de la campanya Degusta Ribera d’Ebre, amb el suport del projecte Ribera d’Ebre VIVA impulsat pel Consell Comarcal i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC). “Cal que des de l’àmbit públic ens aliem amb la iniciativa privada per dinamitzar accions. De fet, aquesta només és la primera activitat que plantegem conjuntament amb els productors i elaboradors de la comarca. L’objectiu és continuar amb aquesta estratègia i promoure noves iniciatives similars els pròxims mesos”, ha explicat Gemma Carim, presidenta del Consell Comarcal.

En el marc del projecte, s’han creat quatre lots amb vins, olis, mels, dolços tradicionals, olives, formatges, embotits, cerveses; i dos lots exclusivament de begudes, que a més de vi, també inclouen cerveses i licors. Per difondre la iniciativa s’ha activat el web https://degusta.riberaebre.org/#lots. Paral·lelament, des del projecte Ribera d’Ebre VIVA es fa una crida al sector perquè nous productors i elaboradors se sumin a la iniciativa. El projecte Degusta Ribera d’Ebre forma part del Pla d’acció del producte local de la Ribera d’Ebre, que a més de productors, elaboradors i agrobotigues busca la complicitat d’altres agents de la cadena de valor, com la restauració i els comerços que aposten pel producte local.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: